Cases

Vi har løst mange opgaver. Nogle af dem helt specielle. Læs tre små cases, som vi betragter som lidt ud over det sædvenlige.
IFCC - Geografiske udfordringer

The International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (IFCC) er en stor, førende international non-profit organisation inden for klinisk kemi og laboratoriemedicin. Deres webunivers var næsten ikke eksisterende inden da vi indgik aftale med dem. Det var ikke det største projekt vi har kørt, men det var nok det mest spændende og udfordrende, især på grund af IFCCs placering på 4 kontinenter og organisering i komiteer og undergrupper. Besøg IFCC website.

H. C. A. Klinikken - Nyt digitalt liv

H. C. Andersen Klinikken er en privat hospital beliggende i hjertet af Odense og drives af specialister med mange års erfaring. Hospitalet behandler sygdomme inden for 15 specialer med i alt 20 læger, 1 diætist, 2 lægesekretærer og ca. 14 sygeplejersker. De fleste af specialisterne er samtidig ansatte på offentlige hospitaler som specialister / konsulenter, og derved bevare deres store erfaring og ekspertise på de behandlinger, der udføres på Privathospitalet Andersen klinik.

Indtil for nyligt var hospitalet anonym ved angår online tilstedeværelse. Ledelsen besluttede derfor, at det var tiden til at have en hjemmeside med relevant information til alle sine kunder og potentielle kunder. Insoft blev hyret til at tage den til næste niveau, og resultaterne var næsten øjeblikkeligt. Se klinikken hjemmeside.

Rosas Tapas - Spanien i Danmark

Spanien og Danmark på ét sted. Det er den bedste beskrivelse af Rosas Tapas. En meget flot udvalg af vine, fødevarer og andre varer fra Spanien er til rådighed for mange danskere i en fysisk butik, på en… dansk måde, så alle kan de forstå og relatere til. Rosas Tapas ønskede en "simpel" hjemmeside, der skulle fortælle en historie. Hjemmesiden bruges ikke til e-handel, men der er mange drømme og planer. For nu, ønsker ejerne at holde det ... enkelt. De vil bare fortælle en online historie og håber at få mange besøgende i den virkelige verden. Og det lader til at virke. Besøg Rosas Tapas's hjemmeside.