Kunderne om os

Vi har mange kunder, både små og mellemstore virksomheder og offentlige organisationer. For os betyder det ikke så meget, hvem kunden er. Vi fokuserer på, hvad kunden vil, om vi er den rette til opgaven og om vi kan løse den på den bedste måde mulig. Vi skriver lidt om nogle af vores kunder under cases og referencer, men her har kunderne ordet. Hvad siger kunderne om os? Er de tilfredse? Læs her udtaleser om Insoft Digital fra nogle af vores kunder og vurder selv om de er glade for det de har fået.
"Kompetente, professionelle, effektive og kyndige"

"Vi har arbejdet med Insoft Digital siden beslutningen om at opgradere vores hjemmeside blev truffet. De er kompetente, professionelle, effektive og kyndige. Den service, de tilbyder, er fantastisk, især den ekspertise og rettidige svar på vores problemer. Og det sker fejlfrit, selv om IFCC som organisation er fordelt på flere tidszoner og sprog! At arbejde med en virksomhed, man kan stole på og regne med er så vigtigt. Vores nye hjemmeside ser særdeles godt ud, og de fortsætter med at spille en central rolle i udviklingen af vores hjemmeside og e-løsninger. Insoft Digital er en fremragende one-stop webløsning firma!

Dr. Peter Vervaart, Ph.d.
Publications/Distance Learning Coordinator
The International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine

"Høj kvalitet arbejde"

"Insoft har produceret e-løsninger for Trillium Chapter i Clinical Laboratory Management Association for mere end et årti. Det har altid set flot og professionelt ud. Arbejdet med er en glæde. De kan forudse, hvad der skal gøres, og har ofte produktet klar til produktion inden deadline. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af det arbejde, og de ydelser, vi modtager fra Insoft, og kan anbefale deres service til enhver organisation, der efterlyser høj kvalitet og professionalisme.

Glen Dietz
Chairman – Communications Committee
Clinical Laboratory Management Association – Trillium Chapter


"Ærlig, målrettet rådgivning, på et sprog vi kan forstå"

"Insoft Digital har løst mange opgaver for os de seneste mange år og vi har lært at stole på dem og deres ekspertise og ærlig, målrettet rådgivning, formidlet på et sprog vi kan forstå. Vi er glade for de tekniske løsninger Insoft Digital har udviklet for os, men vi er lige så glade for Insofts unik måde at sætte tingene i perspektiv og viser os vejen frem. Vi betragter Insoft Digital som en værdig samarbejdspartner, for de tør også at sige nej til nogle af vores ideer og det er en sjældent vare og har sparet os for en del fejl." 

Jens Pilegaard
Direktør
Privathospitalet H.C.A. Klinikken Odense


"Stort engagement og iderigdom"

"Insoft Digital står bag analyse, design og implementering af Religios ny webplatform, en online tjeneste for Religio netværket. Insoft Digital har udvist stort engagement, iderigdom - og ikke mindst en vedholdende energi. Insoft Digital har samtidig holdt Religio til ilden med velvalgte, skarpe, relevante spørgsmål og krav."

Iulia Ivan
Projektleder
Religio


"Insoft Digital har overasket"

"Insoft Digital har overtaget et projekt som ingen troede det ville kunne blive til noget og har, på meget kort tid, forstået, hvad det handler. Insoft Digital har fundet og implementeret løsningen på overaskende kort tid og har reddet et projekt med stor værdi for os, til et budget der alle kunne leve med."

Alena Jolea
Diplomatisk Konsul
MAE