Vores forretningsfilosofi

Læs om vores filosofi
Skarpe spidskompetencer

Det er vores overbevisning, at gode løsninger kræver, at man kender sine spidskompetencer og ikke prøver at bredde sig ud over det hele. Det er altid en risiko, når det handler om IT og især webudvikling. Vi kan f.eks. ikke hjælpe din virksomhed med nye servere eller e-mail opsætning. Vores spidskompetencer er webudvikling.

Den bedste teknologi

Vi anvender Umbraco eller Sitecore i alle løsninger der handler om indholdsstyring til nettet. Ellers bruger vi ASP.NET til alle andre løsninger.

Høj kvalitet

Kvalitet skal være det, der skinner igennem på alt det vi laver. Det går vi ikke på kompromis med, og det betyder, at vi er i stand til at takke nej til et projekt, som vi mener, er uden for vores kernekompetencer. Et vellykket projekt i vores optik er, når både kunden og vi selv er helt tilfredse med slutproduktet.

Dialog med kunden

Vi sikrer kvalitet ved at foretage dybdegående analyse og dialog med kunden, inden vi går i gang med implementeringen. Når udviklerne sætter sig bag tasterne er alle aspekter afklaret og ingen er i tvivl om, hvad produktet bliver til.

Sådan arbejder vi

Vores arbejde er projekt-baseret, med veldefinerede mål og tidsfrister. Vi bruger nemlig SPRINT metoden.

Sprint metoden

Det betyder for dig, som kunde:

  • Insoft Digital starter ved at definere flere trin for gennemførelsen af webprojektet.
  • I starten af hvert trin præsenteres kunden med vores planlægning og idéer, med mulighed for kunden for selv at tilføje forslag og påpeger eventuelle potentielle problemer.
  • Ved afslutningen af hver "sprint", præsenteres kunden med resultaterne og får tid til at gennemgå arbejdet, og give feedback, og alle relaterede observationer på en tidslinje, der skal aftales.

Fra Insoft Digitals erfaring, tillader sådan en fremgangsmåde en rigelig kundeinvolvering. Samtidig minimeres unødvendige forsinkelser.