Hvad tror vi på

Læs om vores vision og mission
Unikke webløsninger

Insoft Digitals mission er at udvikle knivskarpe webløsninger, der skærer igennem. Vi vil altid udvikle løsninger eller produkter der lever op til kundernes og vores egne forventninger. Uden kompromis eller lange forklaringer.

Vi kommunikerer klart og tydeligt

Vi vil aldrig benytte os af lange, indviklede, tekniske forklaringer for at retfærdiggøre mangel på kvalitet. Vi kommunikerer i et klart og tydeligt sprog, som alle kan forstå. Vi kan selvfølgelig tale ”teknisk”, men det vil vi kun gøre, når vi har med andre teknisk kyndige at gøre.

Fokus på kundernes behov

Du vil altid kunne forstå hvad vi snakker om. Det er faktisk ret afgørende for vores arbejde, for vi har 100 % fokus på kunden, og de løsninger vi udvikler er tilpasset netop dine behov. Vi anvender standardteknologi for at undgå at starte forfra med hvert projekt, men vores løsninger er unikke fra kunde til kunde.

Seriøsitet og rimelige priser

Webudvikling er for længst blevet til en forretning. Der er stadig en del hobbylignede webudviklingstilbud på markedet og noget der ligner amatørisme. Vi tilbyder seriøsitet og professionalisme hele vejen. Du er i sikre hænder med os. Det betyder selvfølgelig, at vi har priser, der er en del over studerendes timepris, men vi er ikke dyre. Vores priser er konkurrencedygtige, faktisk en tand under standardprisen på Fyn.

Vi arbejder globalt

Som du kan se i vores portefølje, har vi en del kunder uden for Danmark. Vi arbejder globalt, og det giver os bedre muligheder for at sætte det hele i perspektiv, effektivisere vores arbejdsmetoder og holder priserne på et rimeligt niveau.