Sikker, pålidelig drift
og hastighed i topklasse

Vælg vores konkurrencedygtige priser og få en hosting løsning der er tilpasset dine behov og med rekord oppetider.
Sikker og pålidelig drift

Vores grundværdier er høj kvalitet, seriøsitet og professionalisme. Det afspejles i alle webløsninger vi leverer, men det stopper ikke her. Vælger du efterfølgende at få dit nye website hostet hos os, kan vi tilbyde en lige så høj kvalitet. Vores driftsløsninger er sikre og pålidelige, med oppetider på 99,99 %. Vi er webeksperter og vi arbejder derfor også med eksperter, når det handler om hosting. Vores servere ligger ”ude af vores hus”, i et miljøvenligt, moderne datacenter i København, hos FAB:IT, en virksomhed med over 7 års erfaring inden for området.

Hastighed i topklasse

Vi anbefaler vores kunder at bruge vores hosting løsninger, da vi ved, at de ligesom selve produktet er af høj kvalitet. Hastigheden er altid i top på alle vores servere og det er ret vigtigt, da weboplevelsen ikke kun handler om flot grafik og gode tekster, men i lige så høj grad om gode responstider. Skulle kunden selv have en IT afdeling, der kan stå for den daglige drift, hjælper vi gerne med at få alt det tekniske på plads, så det kører lige så hurtigt og stabilt.

Tilpasset dine behov

Vi har selvfølgelig standardiseret vores hosting løsninger, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Samtidig er der ikke to webløsninger, der er ens. Nogle er store, i Enterprise klassen (eks. komplekse webapplikationer eller større virksomhedssites), mens andre er forholdsvis små (eks. kampagnesites). Det tager vi altid højde for, når vi kigger på hosting, og vi tilpasser de konkrete behov. Du vil derfor aldrig betale mere end højest nødvendigt, for vi lever som sagt ikke af at sælge hosting.

Priser til at overse

Vores priser på hosting er overraskende små, uanset om det er en stor webløsning eller et mindre kampagnesite. Vi vil aldrig bruge standardpriser, så du kan være helt sikker på, at du får den bedste pris hos os. Har du allerede en løsning, hvor du måske mener, at driftsprisen er for høj, er du meget velkommen til at ringe eller kontakte os for en uforpligtende snak. Det kan du også, hvis du blot er i tvivl om, hvad prisen for hosting skal være. Det værste der kan ske er, at vi fortælle dig, at du rent faktisk allerede betaler den rigtige pris.

24 timer overvågning

Det giver sig selv, at alle vores webløsning, faktisk alle vores servere, er overvåget 24 timer i døgnet. Det er kvalificerede, dygtige medarbejdere hos FAB:IT, der gør det og som vi stoler på, for vi har kendt dem i ret lang tid.