Dine kunder er allerede på mobilen.
Er du?

Vi udvikler intelligente webløsninger, der selv finder ud af, om dine besøgende bruger en browser, en smartphone eller en tablet.
Mød dine kunder på farten

Det er højest sandsynligt, at dine kunder allerede har en smartphone. Om det er iPhone, Samsung, HTC eller Nokia er ligegyldigt. Mange af dem har måske også en tablet, måske en iPad. Og de bruger dem flittigt og dagligt. De er vant til at finde det de søger på få sekunder, og viser det sig, at det som de finder er ulæseligt, går de videre til det næste, som måske er din konkurrent. Det gælder for både virksomheder der sælger til private og til andre virksomheder. Det er ikke længere nok at være online og at have et website, som det måske var for mange år siden. Dine kunder stiller ikke nødvendigvis høje krav til dine websites, men de forventer at de i det mindste kan tilgå informationen fra deres smartphone. Kan de ikke, kan det betyde, at du mister dem, medmindre du har monopol på markedet.

Én løsning til alt

Du tænker måske, at der er tale om fancy og dyre apps eller mobile løsninger, men det er der ikke. Med mobilt mener vi intelligente websites, der tilpasser sig helt automatisk. Tilgås websitet via en pc, dvs. igennem en browser, vises dit website i sin fulde bredde. Er det en 10 tommer bærbar der bruges, vil websitet skalere ned til det. Og det samme gælder for tablets eller iPhone. Det betyder ikke, at vi udvikler én løsning for hver situation. Det er én og samme løsning der passer til alt. Og har du allerede et website kan vi sagtens gøre det mobilt. I tekniske termer hedder det responsive design. Læs mere her.

Opdater ét sted

At udvikle dit website med indbygget ”intelligens” betyder også, at din virksomhed ikke behøver vedligeholde informationen flere steder, hvilket ellers nemt kan gå galt. Alt findes ét sted og er ligetil. Det kræver til gengæld lidt disciplin og en smule web viden, men det kan vi også hjælpe med, igennem vores undervisningsmuligheder.

Prøv det

Der er en god mulighed for, at du ikke rigtigt forstår, hvad det hele handler om, og det er helt i orden. Vores website, det du i dette øjeblik er på, er også ”mobilt”. Prøv at tilgå vores website via en smartphone og du vil kunne se, hvordan det hele tilpasser sig den lille skærm, uden at du skal zoome eller andet. Har du ikke en smartphone, så prøv i stedet at formindske browseren en smule. Indholdet flytter og tilpasser sig skærmen. Det er enkelt og smart.