Webløsninger i Enterprise klassen

Med et Sitecore baseret website kan din virksomhed altid være sikker på et website der fungerer og imponerer.
Enterprise løsninger

Sitecore er et dansk produkt baseret på Microsoft teknologi og udviklet af et firma med samme navn. Sitecore har eksisteret på markedet siden 2001 og kan anvendes til alle typer websites, fra små kampagne websites, virksomhedens website til store Enterprise løsninger. Det bruges også meget af de danske offentlige organisationer og større private virksomheder. De små firmaer er dog ikke forhindret i at bruge systemet, men Sitecore kræver en licens, som er en omkostning ud over det som det koster at udvikle selve webløsningen.

Imponerende brugergrænseflade

At Sitecore koster en løbende licens betyder ikke, at man skal løbe væk fra det. Sitecore er et ret komplekst og raffineret system og kan anvendes til at løse de mest komplekse problemstillinger. Dem der udvikler Sitecore har brugt en del tid på at bygge en imponerende brugergrænseflade. Det gør arbejdet med webindholdet til en oplevelse i sig selv, og det er kun godt for dine medarbejdere der til dagligt skal oprette og opdatere indholdet.

Integrationsmuligheder

Kompleksiteten i Sitecore hænger sammen med de uendelige muligheder der kommer med systemet. Der kan bl.a. afvikles utallige applikationer, direkte i Sitecores brugergrænseflade, så dine medarbejdere ikke behøver at arbejde i flere systemer. Alt kan klares fra ét sted. Ydermere kan Sitecore understøtte direkte integration med andre systemer, eks. SharePoint eller SalesForce, for blot at nævne to muligheder.

Vi har Sitecore certificerede kompetencer

Vi er eksperter i Sitecore og har været med til at implementere mange løsninger. Det betyder, at vi ved hvad vi laver, kender alle ender og kanter af Sitecore og kan udnytte alt dette til vores kunders fordel. Derudover er vores udviklere certificerede i Sitecore, så du kan være sikker på, at du er i gode hænder.

Hvem bruger Sitecore?

Som allerede nævnt, bruges Sitecore i stor stil af de danske offentlige institutioner (eks. Folketinget), flere universiteter (eks. Syddansk Universitet) og større private virksomheder (eks. Niras). Ligeledes bruges Sitecore af flere kendte udenlandske navne som f.eks.:

  • Microsoft
  • Siemens
  • Canon
  • Toshiba
  • Panasonic

Hør mere om Sitecore

Lyder Sitecore som noget, netop din virksomhed har brug for? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring Sitecore og dine muligheder.