Vi tager ansvar
og indgår aftaler du kan stole på

Vi indgår bindende aftaler om langtid support og service, hvor du bestemmer formen, indholdet og omfanget.
Aftaler du kan stole på

Vi kan uden nogen som helst problemer stå ved det vi laver. Det er webløsninger af højeste kvalitet, uden kompromis, som du kan stole på vil holde lang tid. Men du behøver ikke tage vores ord for det. Du kan få det på skrift. Vi vil nemlig indgå bindende aftaler med kunden om langtidssupport og service. Du bestemmer indholdet i disse aftaler: hvor meget, hvor hurtigt, i hvilket omfang osv. Det er aftaler, du kan stole på.

Vi tager ansvar

Vi rådgiver, finder de bedste løsninger, implementerer og leverer dem til tiden. Vi tager også gerne ansvar efterfølgende. Allerede i startfasen af vores samarbejde kan vi tilbyde fast aftale på support og service, når projektet er afsluttet. På den måde kan du fra starten afregne totalprisen, for både selve projektet og driften af den løsning vi leverer.

Rimelige priser

Vores primære kompetencer og ydelser er at rådgive, designe og implementere webløsninger. Det er det vi lever af og vi tager derfor ikke en formue for at drifte løsningen. Drift er noget vi påtager os, for at give kunden totalgaranti for produktets topkvalitet og en langtidsforsikring. Dette afspejles også i vores driftspriser, som er helt faste og mere end rimelige.

Hurtig handling

Alle webløsninger vi producerer kan hostes på vores egen server, som ligger i FAB:ITs datacenter, et professionelt hostingsfirma. Vi kender maskinerne helt ned til mindste detalje, og vi kan derfor fejlrette på rekordtid. Du vil således aldrig opleve lange nedetider og ynkelige beklagelser. Vi kan ikke garantere, at alt er fejlfrit (ingen kan), men vi kan garantere meget hurtig handling, når uheldet sker.

Telefonisk eller online

Vi forsøger løbende at effektivisere vores responstid, ved så vidt muligt at bruge elektronisk kommunikation. Hver kunde har adgang til både et online 24-timer selvbetjeningssystem, online chat i åbningstiderne og en dedikeret e-mail adresse. Vi ved samtidig, at der er mange, der har det bedst med telefonisk kontakt. Det kan vi også tilbyde. Valget er dit.

Hvad med eksisterende løsninger

Du har sikkert webløsninger som andre har udviklet og vil måske gerne have supportaftale hos os. Vi kigger gerne på sagen og finder helt sikkert en løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os for et gratis møde, hvor vi kan tale helt konkret om sagen.