Umbraco
Brugervenligt og intuitivt system

Vi anvender Umbraco til at bygge avancerede websites, der slår igennem klart og tydeligt.
Ekstremt brugervenligt, fleksibelt og intuitivt

Umbraco er et danskudviklet system, som har eksisteret på markedet siden 2000 og bruges til at drive over 110.000 websites verden rundt. Teknologien bag Umbraco er Microsoft baseret, gennemtænkt og stabil. Umbraco kan bedst beskrives som ekstremt enkelt at bruge og intuitivt, to egenskaber der er ret vigtige for dine egne medarbejdere, der til dagligt skal arbejde med hjemmesiden.

Kan dække de fleste behov

Enkelt betyder dog ikke simpelt, for Umbraco er fleksibel og kan mange ting, afhængigt af hvad dine behov er. Umbraco kan drive mange typer websites, fra de helt små til ret store, komplekse løsninger. Det er et skalerbart system, og det er også grunden til, at vi anbefaler det til vores kunder.

Ingen licens

Du skal ikke betale en krone i licenspenge, for Umbraco er det der kaldes for et open source system. Det betyder selvfølgelig ikke, at det er gratis at få et website bygget på Umbraco, men når produktet leveres skal der ikke betales et årligt beløb, som det er sagen med mange andre produkter.

Billig i drift

Dem der udvikler Umbraco bruger meget tid på løbende at optimere systemet, og vi gør det samme, når vi bygger webløsninger baseret på Umbraco.  Resultatet er en relativt lav driftsomkostning, især hvis du vælger at få det hostet igennem vores egen hosting løsning dedikeret til Umbraco. Men du kan lige så vel bruge dine egne IT løsninger, især hvis du allerede har en IT afdeling, der kan håndtere det.

Det har vi bygget med Umbraco

Umbraco er det system vores kunder vælger oftest. Vi har allerede bygget en del websites vha. Umbraco. Blandt dem kan vi nævne:

Hvem bruger Umbraco

Ud over vores egne kunder, er der også mange andre der har valgt Umbraco. Bland mest kendte kan vi nævne

Prøv Umbraco, helt gratis

Du er meget velkommen til at afprøve et Umbraco demo, som vi selv stille til rådighed, helt gratis. Kan du lide det du ser og opleve, er du velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om dine muligheder. LINK TIL DEMO

Error loading MacroEngine script (file: SiteFooter.cshtml)