Det rigtige budskab på det rigtige sted

En effektiv webløsning kræver en perfekt kombination af kommunikation og teknologi. At gøre et godt stykke arbejde med det ene eller det andet er let nok. At få kommunikation og teknologi til at arbejde harmonisk sammen er derimod ret indviklet, hvis ikke du har det rigtige til jobbet. Insoft Digital kan hjælpe dig med at nå dine mål, for vi kan begge dele. Vi kommer med stærke, friske idéer, baseret på en forståelse af din målgruppe. Til det anvender vi den bedste teknologi, der sikrer, at budskabet bringes til live. Hvilken webløsning vi vælger afhænger af hvilke mål du har.
Websites

Vores webløsninger findes i mange former og størrelser. Vi kan bl.a. tilbyde globale corporate sites, der nemt kan håndtere enorme mængder information, såvel som let tilgængelige eller lette og effektive websites for små og mellemstore virksomheder. Og meget mere.

Ekstranet / Intranet

Et intranet eller ekstranet, der er engagerende og brugervenligt og som forenkler dagligdagens kommunikation mellem medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Mobile løsninger

Alle vores løsninger bygger på mobil-venlige platforme. Vi laver også en masse sjove og engagerende mobile apps, fra spil, der giver kunderne en mere spændende visning af dine produkter til apps, der understøtter en salgsstyrke.

E-handel

Vi udvikler store og små e-handels-websteder, ​​når en ekstraordinær brugeroplevelse er et must for at skabe salg.

Kampagner

Vellykkede kampagner bygger dels på en forståelse af dine kunder og hvilke kanaler der er mest effektive til at nå dem. Vi skaber alle aspekter af en kampagne, fra kampagnesites, der letter købsprocessen til trafikanalyse og opmålinger.

Sociale medier

Vi designer og udvikler indhold på tværs af alle typer sociale medier som hjælper dig med at få en tovejskommunikation med dine kunder på plads.