Professionel, seriøs webudvikling
til rimelige priser

Gør din virksomhed mobilt med vores webapplikationer. Vi anvender Microsofts nyeste teknologi og kan altid finde de mest effektive løsninger til din virksomheds behov.
Gør din virksomhed mobil

Tiden for tunge desktop-applikationer er ved at være forbi. Der er efterhånden ganske få situationer, hvor det er forsvarligt, rent økonomisk, at investere i udvikling af såkaldte tykke klienter. Selv de mest brugte desktop klienter, som f.eks. Outlook og Word, er ved at flytte i skyen. Der er mange gode forklaringer på, hvorfor det sker. Mobilitet er den vi plejer at bruge mest, når vi taler med vores kunder om fordele og ulemper. Ved at skifte over til webapplikationer kan medarbejderne i din virksomhed tilgå alle programmer via en browser, uanset hvor de sidder fysisk.

Reducer dine omkostninger

Vi kan udvikle ret komplekse websystemer, som kan det samme som en ”klassisk” applikation og ofte lidt mere. Vi bygger en komplet infrastruktur, hvor vi anvender moderne webteknologier og webservices. Det betyder bl.a., at data der ligger i eksisterende IT systemer eller databaser ikke skal flyttes over i det nye system. Det kalder vi for integrationsløsninger og de er med til at reducere dine omkostninger betydeligt.

Drop uoverskuelige systemer

Din virksomhed bruger måske mange IT systemer som ikke er til at finde rundt i. Det skyldes ofte, at IT leverandøren prøver at få ”det hele” med i disse programmer, men det har konsekvenser for brugervenlighed og overskuelighed, og dine medarbejdere skal bruge lang tid inden de er fortrolige med dem. Og det hele starter forfra, når du får nye medarbejdere. Webapplikationer kan hjælpe med at bryde denne onde cirkel.

Se hvad de andre har valgt

Der er mange gode eksempler på, hvad en god webapplikation er. Bruger du Gmail eller web Outlook kan det måske give dig en god forståelse for hvad en webapplikation kan gøre for din virksomhed. Vi har selv eksempler på kunder, som har forstået fordelene og har valgt web frem for desktop. En af vores kunder, International Federation for Clinical Chemestry, har valgt at omlægge hele deres samarbejdsværktøjer bygget vha. gamle desktop programmer til web baserede løsninger.

Teknologi

Vi anvender kun de bedste teknologier til at udvikle webapplikationer: Microsofts ASP.NET, JavaScript og ikke mindst de nye web standarder, som HTML5. Ofte vælger vi, i samråd med kunden, at bygge det hele oven på enten Umbraco eller Sitecore, som ellers anvendes til at drive og vedligeholde websites. Ved at gøre det sparer virksomheden penge, både på implementeringsomkostninger men også på oplæring i det nye system: viden er allerede i virksomheden. Kontakt os for et gratis møde og hør, hvilke fantastiske muligheder der ligger i webteknologier.