IT- og Webarkitektur

Store drømme er ofte kilden til de bedste løsninger. Vi har styr på IT-strategier og kan "tegne" enhver idé til noget målbart, selv når flere komplekse IT-systemer skal "tale" sammen.
Keep it simple

"Simplicity is the ultimate sophistication" har Leonardo da Vinci sagt for omkring 600 år siden, og det gælder stadig i dag. Måske mere end dengang, især på IT-området. Vi ser alt for ofte, at nye webløsninger tegnes på en meget indviklet og uoverskuelig måde. Til sidst kan hverken kunden eller leverandøren fortælle særlig meget om resultatet. Vi gør tingene på en anden måde og stiller høje krav, især til os selv, om at det hele skal være enkelt at forstå, overskueligt og elegant. Vi skal altid kunne forklare og vise, hvad løsningen går ud på. Kan vi ikke det, har vi ikke fundet frem til den rigtige løsning. Det er dog ikke sket endnu.

Integration er altid vejen frem

Du har sikkert to eller flere IT-systemer, som lever hver sit liv. Når en ny webløsning skal implementeres, kan man vælge at bygge den som et fuldstændig selvstændigt system, eller man kan prøve at integrere den med de eksisterende systemer, så de er i stand til at udveksle data. Den sidstnævnte mulighed er altid vores anbefaling. Vi bruger gerne lidt tid på at kigge disse systemer igennem og se, hvordan vi kan få dem til at ”tale” sammen, f.eks. via webservices.

Integrationseksempel

Du vil gerne sælge dine varer online. Vi leverer webshoppen, men du skal selv oprette varerne i den nye webshop. Varerne findes måske allerede i et økonomi-system, hvor du har varelagerstyring, vareinformation, prissætning osv. Vi skal nok integrere webshoppen med det økonomi-system, så du rent faktisk slet ikke bruger tid på at oprette varerne. Du kan bare gå i gang med at sælge online dagen efter vi har leveret webshoppen. Det er det, vi kalder for integration.

Skal der ryddes op?

Når vi udvikler nye løsninger, ændrer vi ikke på det eksisterende IT-setup, medmindre vi bliver bedt om det, og kun efter en grundig og dybdegående analyse. Det kan ofte vise sig at være en god idé og anledning til oprydning i virksomhedens IT-systemer. Det giver færre hovedpiner, færre søvnløse nætter samt mange besparelser i kroner og ører.