Projekter der altid ender godt.
Og til tiden

Vi er ret dygtige til at styre IT-projekter. Vi har faktisk certifikat på det. Typisk anvender vi Prince 2 metoden, men det afhænger af, hvem kunden er, og hvad det handler om.
Styr på tingene

Et vellykket webprojekt, faktisk ethvert projekt, kræver at der er 100 % styr på især tre elementer:

  • Tiden der skal bruges på at nå opgaverne
  • Ressourcerne der indgår i projektet
  • Målene der skal nås

I fagsprog kaldes det for projekttrekanten, og det forhandles ved ethvert nyt projekt, uanset om det er lille eller stort. Vi afsætter tiden og ressourcerne, og sammen med kunden aftaler vi målerne, så alle ved hvor vi skal hen. Vi hjælper også med at kommunikere projekttrekanten i organisationen, så alle er fortrøstningsfulde ved at der er tænkt over detaljer som, tid, ressourcer, kvalitet.

Vi anvender anerkendte metoder

Vores kunder er meget forskellige, både store og små, offentlige og private. Vi anvender anerkendte metoder og principper, der er afprøvet mange gange før, og som sjældent slår fejl. Vores projektledere er certificeret i Prince2 metoden, en generisk måde at køre projekter, samt Scrum, som er en agil udviklingsmetode med specielt fokus på projektledelse. Det bedste fra to verdner, til gavn for kunden og alle vores projekter. Til dagligt, på alle egne Insoft Digital projekter, anvender vi den agile metode, der er bedst egnet til det vi laver.

Vi tilpasser os kunden

Vi ændrer ikke ved vores grundmetoder, for de er testet så mange gange. Vi er til gengæld meget opmærksomme på, hvem kunden er, og vi tilretter vores arbejdsmåde i overensstemmelse hermed. Sagt med andre ord, vi justerer og tilpasser projektet, både i starten og undervejs.

Det går altid godt

Vi har kørt en del projekter, og vi har ikke oplevet nederlag. Bump på vejen, jo, men det er altid lykkedes os at løfte projektet og køre det sikkert i mål. Det betyder ikke, at vi er uovervindelige, blot at vi er gode til det vi laver: Webudvikling.