Vi udvikler webløsninger, der fungerer

Kan det afvikles i en browser, så kan vi lave det! Det er det webudvikling handler om. Vi anvender de bedste værktøjer til at levere intelligente og teknisk stærke løsninger inden for web: Hjemmesider, webapplikationer, mobile websites, e-handel m.v.
Tilpasset til dine behov

Vores løsninger er bygget på anerkendte standardsystemer, men vi leverer ikke én og samme løsning til alle. Hvert projekt er unikt, og det bliver løsningen, som du får også. På den måde sikrer vi os, at du får et produkt af høj kvalitet, uden at vi gang på gang skal genopfinde den dybe tallerken. Vi koncentrerer os udelukkende om at løse dine behov på den bedst tænkelige måde.

Websites der skærer igennem og vinder markedsandele

Vi bliver ofte spurgte om, hvad vi laver? Og lige så ofte når vi ikke at fortælle noget før samtalepartneren selv kommer med sit bud: Hjemmesider. Det laver vi skam også, men det fylder faktisk kun en del af vores daglige arbejde. En hjemmeside er ikke længere en samling af tekster, et par billeder og nogle links. Dem der har brug for sådan en - og der er stadig en del - kan hurtigt og bekvemt gøre brug af en af de mange automatiserede online services: 1, 2, 3... Og det bliver ret billigt endda. Vi laver ikke den slags hjemmesider. Vi udvikler knivskarpe unikke websites, der skærer helt igennem, uden kompromis.

Webapplikationer

Apps er noget alle kender til fra smartphone verdenen. Men apps fås i alle former og størrelser, og kan faktisk en hel del mere, når de udvikles som webapps, dvs. apps eller applikationer der kan afvikles i en browser. Du bruger sikkert en eller anden form for webmail, f.eks. Google eller din arbejdsplads' webmail; de er også webapplikationer. Det bedste er, at sådan en app kan integreres med virksomhedens øvrige IT-systemer, så informationen ikke ligger flere steder. Vi kan også se, at flere og flere dropper de klassiske desktop applikationer og vælger web-baserede løsninger. Det giver bl.a. fleksibilitet og mobilitet, da de kun kræver en moderne browser, men der er også gevinster på økonomi-siden, hvilket udmønter sig i besparelser. Hvilken slags webapp skal man have? Webapps kan imødekomme rigtig mange behov, og det er kun fantasien sætter grænser.

Teknologi

Webudvikling handler selvfølgelig om teknologi. Og vi anvender kun den bedste af slagsen: Microsoft/ASP.NET, ofte bygget oven på et system som Umbraco eller Sitecore. På den måde samles der flere IT-behov ét sted, så medarbejderne ikke behøver at gennemgå dyre uddannelsesforløb eller lære flere IT-systemer at kende. Ét er nok og kan dække mange behov.

Er du på mobilen? Dine kunder er der allerede

Smartphones som iPhone eller Samsung har gjort internettet tilgængeligt hvor end du befinder dig. De fleste steder i verden og især i Danmark, er mange mennesker, og sandsynligvis også en stor del af dine kunder, storbrugere af smartphones eller håndholdte pc'er som iPad eller Galaxy Tab. De får på få sekunder adgang til informationer, uanset om de er hjemme i sofaen eller på en café-bar. Hvis de besøger netop dit website er det meget sandsynligt, at du mister dem med det samme, hvis det ikke lever op til deres forventninger. Dit website skal derfor kunne ses ordentligt på en iPhone eller iPad. At have et "mobilt" website er ikke længere en luksusvare, men en nødvendighed. Hvis du altså gerne vil fastholde dine kunder og muligvis skaffe dig nye.

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Vi er "mobile" og vi kan sagtens hjælpe dig med de nye udfordringer. Book et uforpligtende inspirationsmøde og du vil blive klogere på området - og få lyst til at vide mere. Du kan også prøve at besøge dette website på en smartphone eller en tablet. Du vil nok blive en smule overrasket og vil forstå, hvad vi mener med et mobilt website: Det finder selv ud af platformen og tilpasser sig, så det er nemt at tilgå information fra både en browser og en smartphone.